مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده دادگستری

من برنده کامیون مزایده از دادگاه شده ام درسال 96سند به نامم زده شد توسط نماینده دادستان منم کامیون رو فروختم دو دست دیگه هم فروخته شده سال 99مزایده باطل شده وهرکسی به دست ماقبل خودش رجوع کرده منم محکوم شدم به قیمت روز کامیون چیزی حدود 20برابرمبلغ قولنامه که فروختمش سوالم اینه که رآی درست صادر شده ومن بایداز کی شکایت کنم وخسارتم رو بگیرم ؟ اگه ممکنه کامل توضیح بدید

پاسخ ها :

خسارت ابطال مزایده ابطال مزایده کامیون ابطال مزایده مزایده خسارت