مشاوره حقوقی رایگان - تصرف انباری

در یک مجتمع 6 واحدی یکی از واحدها طبق صورتجلسه تفکیکی فاقد انباری بوده ولی یکی از انباری ها را مدتی طولانی تصرف و استفاده کرده و اجاره داده است و بعد از اعتراض ادعا میکند چون در تصرف من بوده مال من است
تکلیف چیست ؟ به کجا باید شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به صرف تصرف طولانی حق مالکیت ایجاد نمیشود

یک وکیل :

سلام لطفا به محاکم حقوقی مراجعه و دادخواست تقدیم تا رسیدگی گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک انباری باید دادخواست رفع تصرف عدوانی و خسارات را اقامه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید دید کدام یک اسناد و مدارک محکمه پسند دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به این صورت نمی باشد ادعای ایشان صهیونیست می توانیم به یک نفر وکیل دادگستری به وکالت بدهید و از طریق مراجع محترم قضایی موضوع پیگیری گردد