مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

من دخترم 13 سالشه متوجه شدیم بیماری سلیاک داره این بیماری خود ایمنی هست یعنی حساسیت به گندم و هرچیزی که از آرد گندم درست میشه تا پایان عمر اگه درمانی نیاد باید رعایت کنه فقط رژیم درمانی هست ودارویی مصرف نمیکنه یک نوع آلرژی روده به پروتئینی به اسم گلوتن هست برای ازدواجش ما باید به طرف مقابل بگیم اگه نگیم موردی پیش نمیادالبته الان که وقت ازدواجش نیست ولی خیلی نگرانشم یعنی محصولاتی مثل نون گندم وگلوتن که در خیلی از محصولات وجود داره باید مارک فاقد گلوتن مصرف کنه مثال برنج گوشت مرغ ماهی سبزیجات میوه جات حبوبات آجیل مشکلی نداره ولی هرکدوم از اینا جزییاتی داره مثلاً آجیل خام باشه رب گوجه یا محلی باشه یا یک مارک بدون گلوتن لبنیات یا محلی یا بدون گلوتن این توضیحاتو دادم که در جریان سوالم کامل قرار بگیرید

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام این مطلب را حتما به خواستگاران ایشان بگویید بهتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است هنگام ازدواج به َخواستگار اعلام زوج متنی حقوقی که تخصصی تنظیم می‌شود را امضاء کند بعدا انکار ننماید و چالش ایجاد نکند....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان ازدواج باید این مورد اعلام بشه و اگر اعلام نشه داماد اگر بعداً متوجه بشه می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست این موضوع به طرف مقابل گفته شود در سند نکاح یا برگه جداگانه نیز این گفته رسید گردد چرا که این احتمال وجود دارد بعدا ایشان می تواند فسخ نکاح نماید