مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام..بنده چک امانت داده بودم به یه نفر اما طرف بدهیش و نداد انداخت گردن من من خانوم هستم و 6 ماه زندان کشیدم و با کمک ستاد دیه آزاد شدم الان دوباره یه چک دیگه رفته اجرا ازم پول میخان..هیچ دارایی یا در آمدی ندارم ...آیا میتونم اعسار مطلق بدهم خودم هم مریضم نمیتونم پرداخت کنم یا کارکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دادخواست اعسار مطرح نمایید تا مبلغ محکوم به اقساط گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و میتوانید در مهلت مقرر درخواست اعسار بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعسار مطلق را دادگاه به نظر قبول نمی کند