مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

سلام. من یه زن 38 ساله ام همسرم با بچه ها من و تنها گذاشتن و رفتن ، پدر و مادرم فوت شدن ، مادرم بازنشسته فرهنگیان هست ، آیا من میتونم حقوق مادرم رو دریافت کنم ،
دست چپم از ناحیه مچ آسیب دیده و اجبارا مشغول بکار نیستم و هیچ درآمدی ندارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید از همسرتان جدا بشوید بعد درخواست حقوق مادر را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بعد از طلاق از شوهرتون نسبت به اخذ مستمری مادرتون اقدام کنید
اگر شاغل نباشید می توانید بعد از طلاق مستمری مادرتان را دریافت کنید و برای شما مشکلی پیش نمیاد.