مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست و گروه و کاهش حقوق

باسلام اینجانب رزمنده و جانباز بوده و از کارکنان رسمی بنیاد مسکن و دارای پست سازمانی می باشم اخیرا بدون هیچگونه تخلف ادارای و اعلام قبلی و بدون رضایت من پست سازمانی ام را تغییر داده اند و درنتیجه حقوقم با یک گروه تنزل و کاهش حدود 900 هزار تومانی مواجه شده است البته مبلغی از این کاهش در قالب تفاوت تطبیق در حکم جدیدم اعمال شده که در افزایش های بعدی مستهلک می گردد ، آیا این موضوع قانونی است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا خیر
طبق قانون مدیر سازمان میتواند پست سازمانی کارمند را بدون تغییر گروه سازمانی و بدون کاهش حقوق تغییر بدهد

اگر گروه سازمانی و حقوق شما تغییر کرده است
شما میتوانید در دیوان عدالت
دادخواست اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید