مشاوره حقوقی رایگان - گزارش پیج اینستاگرام به پلیس فتا

سلام وقتتون بخیر
من حدودا دوماه پیش یه پیجی پیداکردم برای آگهی فروش لباس دست دوم بعدپولشونو واریز کردم برام آگهی کردندفالووراش زیاد ولایک وکامنتاشم کم بود یه ماه پیش هم دیدم فالوورای فیک داره ازاون پیج حتی یه نفرم برای خرید درموردآگهی من سوالی نکرد دوسه روز پیش بهشون مودبانه پیام دادم که آگهی منو پاک کنیدپیاممودیدجوابی ندادمن هی بهشون پیام میدادم که پاک کنه جواب نمیدادمنم گفتم اگه پاک نکنی جور دیگه باهات برخوردمیکنم گفت که براتون میزنم فروش رفته منم گفتم که ازپیج شما فروش نرفته که ولی جوابی نداد زیرچنتا ازپستاش کامنت گذاشتم که پیج کلاهبرداره به جای اینکه آگهی منو پاک کنه زیرآگهی من گذاشت فروش رفت میخواست برای پیجش تبلیغ بشه منم رفتم زیرپستاش کامنت گذاشتم که پیج کلاهبرداره اومدگفت پیجتو به پلیس فتا به عنوان مزاحم گزارش دادم فک کنم پیجموریپورت کرد ولی بعد یه ساعت پیجم برگشت اکانتمو حذف کردم اون به چه حقی از من به عنوان مزاحم شکایت میکنه من که اولش ازش خواستم پستمو پاک کنه اگه پاک میکرد من چرا مزاحمش میشدم چرا باید به دروغ میذاشت فروش رفت
الان برای من مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر آن شخص ادعای مطرح کرده باید با دلیل اثبات کند و شما می توانید انکار کنید