مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از دانشگاه افسری امام خمینی ارتش

سلان خسته نباشید من از دانشگاه انصراف دادم و بهم گفتند که برید بعد چند وقت خبرتون میکنم بعدم نامه برام اومد که اخراجی و فرار کردی حالا خواستم بپرسم میخوام استخدام بشم دانشگاه فرهنگیان اول اینکه برای استخدامم ممانعت ایجاد نمیکنه؟؟ و دوم اینکه هزینه اش چقدره برای اخراج و امصراف فرق میکنه؟؟ من با احتصاب آموزشی حدودا 100 روز خدمت کردم برای ارتش و چیزی حدود 10 میلیون حقوق گرفتم با سپاس از زحماتتون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام مبلعی جریمه بعلاوه مبلعی که برای شما هزینه کردند بعلاوه مبلغی که حقوق بهت دادند ضمنا سابقه منفی نیست و میتونی استخدام بشی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.