مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر برای زندانی عفو

پدرم به یکسال حبس تعزیری برای فروش مال غیر محکوم گردید از این مدت 4 ماه کشیده و رد مال و جزای نقدی رو هم پرداخت نموده انجام شده میخواستم بدونم شامل عفو عمومی یا رهبری قرار می‌گیرد یکبار هم برای عفو میلاد اقدام کردیم مورد تایید نشد گفتن شاکی دارد درضمن سن ایشان 80 سال هست و سابقه کیفری ندارد

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله شورای طبقه بندی زندان باید تایید کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست عفو موردی را مطرح نمایید
و بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از یک سوم تقاضای آزادی مشروط شود