مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله

با سلام و درود
بنده سال 99 ملکی را خریدم با سند 147 بعد دو سال شخصی از نفر اول که نن ملک را به او فروخته بودم شکایت کرد و وی را به اتهام کلاهبرداری محکوم کرد و رای بر رد اصل مال شد
زمین را بنده فروخته بودم و طرف بر روی آن 4 طبقه ساخته شده است
بنده بنا به اجبار هر دو طرف بعد از خود را راضی کردم و مبلغ زمین را به شخص شاکی و مبلغی بعنوان خسارت طی صلح نامه ای به شخی خریدار دادم.
نفر اولی که من زمین را از او خریده بودم بطرز مشکوکی از اداره ثبت سند گرفته بود
حالاسوال من این است
آیا از اداره ثبت میتوانم شکایت کنم
آیا با توجه به اینکه بنده ملکی را بصورت معاوضه به دادم آیا امکان بازگشت ملکم هست
ممنون

پاسخ ها :

ابطال معامله ملک معاوضه ملک ابطال معامله