مشاوره حقوقی رایگان - الزام به شروع به کار پس از انجام آزمون استخدامی

با سلام خدمت عزیزان
من کارمند پیمانی ثبت احوال بودم و در آزمون استخدامی علوم پزشکی در سال 99 شرکت کردم و قبول شدم و چون در شرایط عمومی دفترچه بندی به نام منع کارمندان پیمانی و رسمی وجود داشت و بعد از گذشت آزمون دیوان رای به ابطال این بند داده و چون بنده تمام کارهای استخدامی را انجام داده و نامه شروع به کار را گرفتم مانع از جذبم شدن .خواستم بپرسم شکایت جدیدی بکنم یا مستند به همون رای که دادن میتونم از وزارت بهداشت پیگیر شم؟