مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار پس از قبولی در آزمون استخدامی

سلام. من به صورت قرارداد یکساله در صدا و سیما کار میکنم و در آزمون استخدامی قبول شده ام و هنوز مراحل گزینش آن به پایان نرسیده است. آیا برای تغییر شغل و رفتن به شغل دیگر به صورت رسمی مشکلی از جهت شغل قراردادی که دارم و استعفا پیش نمی آید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر نگران نباشید با توجه به مدت قرارداد یک ساله ، با اتمام مدت قرارداد ، شما میتوانید در محل دیگری مشغول به کار بشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بستگی به شرایط و مفاد قرارداد شنا دارد.