مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت و ثبت ازدواج با متوفی در شناسنامه

با سلام و احترام..آیا حکم اثبات زوجیت از دادگاه میتواند به جای عقد نامه استفاده شود و اعتبار آن را دارد؟؟....چون برای ثبت ازدواج با متوفی اقدام کردم و از دادگاه اثبات زوجیت را گرفتم میخواهم بدانم با همین حکم میتواند در دفاتر ثبت ازدواج ،ازدواجم با متوفی را ثبت کنم و بعد در شناسنامه هم منتقل کنم؟؟سپاااس

پاسخ ها :

اثبات زوجیت با متوفی اثبات زوجیت در دادگاه ثبت ازدواج با متوفی در شناسنامه ثبت ازدواج با متوفی اثبات زوجیت ثبت ازدواج ازدواج شناسنامه ثبت احوال