مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مستمری

سلام
پدربزرگ مادریم سال79 بعنوان نگهبان بازنشسته اداره برق شدن،
سال80 فوت کردن و تا سال97 مادربزرگم هم فوت کردن از مستمریشون استفاده می‌کرد،
6ماه پیش پدرم فوت کردن و مادرم بدون سرپرست شدن و پیگیر مستمری برای مادرم شدیم بعنوان فرزند بازنشسته و این ماه تامین اجتماعی مستمری رو برقرار کردن،
دوتا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
اول اینکه میزان حقوق ماهیانه ای که تعلق خواهد گرفت به چه میزان خواهد بود؟
دوم اینکه آیا میشه برای این مدت 4سال که کسی از مستمری استفاده نکرده درخواست کرد که حقوق اون 4سال رو هم گرفت؟
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای پاسخ به سوال اول شما می بایست به اداره بازنشستگی ارگان مربوطه مراجعه نمود دریافتی ها متفاوت است