مشاوره حقوقی رایگان - رهایی از خدمت از ارتش

بنده 21سال خدمت تمام هستم و از روند و محیط خدمتی به معنای واقعی کلمه دلزده هستم و چندین بار نیز درخواست رهایی از خدمت کردم منتها محیط بسته ارتش به جوابی نرسیدم.لذا راه حلی بجز فرار بیش از شش ماه وجود دارد و اگر با این سنوات بالای 21سال اقدام به فرار کنم و حکم اخراج بنده صادر شود چگونه میتوانم اعتراض و پیگیری نمایم تا به حق و حقوق خود بصورت بازنشسته برسم ؟ یا همان 3/4حقوق شامل من میشه لطفاً با دقت نظر بنده را راهنمایی بفرمایید.از حسن توجه شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اگر شما جز متخصصین ارتش یعنی پزشکان و پیرا پزشکان نباشید، پس از گذشت ششماه از تاریخ فرار هییت رسیدگی به تخلفات موظف طبق ماده 126 قانون ارتش شمارا بازنشست کند. من وکیل کشاورز و سرهنگ بازنشسته معاونت حقوقی ارتش هستم برای راهنمایی دقیق تر از طریق مشاوره تلفنی دادره با من تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه بالای پانزده سال سابقه دارید با فرض اینکه کمیسیون انضباطی نیروهای مسلح تایید نماید که باید خانواده شما در صورت متاهل بودن جهت امرار معاش نیاز به دریافت حقوق می باشند سه پنجم حقوق بازنشستگی به خانواده شما لحاظ میگردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اینکار را نکنید باید وضعیت خدمتی شما بررسی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است در این خصوص با احتیاط عمل کنید