مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دو حقوق از صندوق بازنشستگی کشوری

باسلام و احترام
میخواستم از خدمتتون این سوال را داشته باشم که پدرو مادر خانم من هردو فرهنگی بودند که به رحمت خدا رفته اند از خود دو دختر باقی گذاشتند که یکی متاهل و دیگری مجرد و بیکار هستند . خواهر خانم بنده حقوق مادرش را که بازنشسته آموزش پرورش بودند و 5 سال هست که به رحمت خدا رفته اند را دریافت می کنند خواستم بپرسم که با درگذشت پدر خانم آیا حقوق ایشان را هم دریافت می کنند یاخیر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام امکان دریافت دو مستمری هم زمان وجود ندارد .