مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه کارگر

با سلام از اواخر سال 81 ا تا اوایل 85 در کارگاه اقوام نزدیک بیمه ام واریز نشده البته سهم بیمه کارفرما ایشان در آن زمان معافیت برنامه سوم توسعه داشتند ولی با تغییر آدرس کارگاه که پروانه کسب را عوض نکردن بیمه از دریافت لیست خودداری کرد و ایشان هم پروانه کسب را عوض نکرد حالا بنده با ایشان اگر توافق کنم بدون شکایت می‌توانیم بیمه آن زمان را واریز کنیم ؟ آیا معافیت باز هم تعلق می‌گیرد؟ چون خودم میخواهم مبلغ را واریز کنم آیا حتما باید شکایت کنم البته تمام مستندات هم از قبیل قرارداد و لیست سه ماه واریزی بیمه و نامه معافیت توسعه سوم هم موجود دارم ولی چون اقوام نزدیک هست نمی‌خواهم شکایت بازی کنم و حتی خودم مبلغ را واریز کنم راه آسان‌تری وجود دارد که هزینه هم کم باشدو کارفرما هم جریمه نشود؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید در هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما شکایت نمایید و