مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز بیمه کارگر

با سلام. یک شرکت خصوصی بیمه پدرم رو نمیریزد. چطوری از او شکایت کنم؟ خود تامین اجتماعی هم یک پروسه ی طولانی رو عنوان میکند و میگوید ممکن هست این آقا یا شرکت نخواهد بیمه رو بدهد ما هم اگر حساب شرکت خالی باشد نمیتونیم بیمه رو از او بگیریم چون شرکت هستند شخص؟ حالا از طریق قانونی و دادگاهی و محاکم قضایی چطوری میشود از شرکت شکایت کنیم؟ راهکار قانونی دارد؟

پاسخ ها :

عدم واریز بیمه کارگر شکایت از شرکت به دلیل عدن پرداخت حق بیمه بیمه کارگر بیمه کارگر کارفرما