مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی

با سلام و احترام
با یک شرکت حمل و نقل بین المللی قرارداد شفاهی بستم تا کار ترخیص کالاهای شرکت را انجام دهم با حقوق اداره کار و انعامی که از رانندگان میگیرم که شرکت با گرفتن انعام از راننده موافقت کرد و شرکت متعهد شد بیمه من را واریز کند از بهمن 96 تا ابان 97 بیمه من را واریز کرده ولی تا الان هیچ بیمه ای را واریز نکرده من 5 خرداد متوجه شدم 8ماه از حقوقم را نداده
آیا میتوانم بابت بیمه و حق و حقوقم به اداره کار شکایت کنم. با توجه به بیمه را واریز شده و همچنین وکالت از شرکت میشه با استناد به این دو مورد حقم را بگیرم؟ با تشکر