مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر 20 ساله

سلام من 20 سالمه و دانشجوی یه استان دیگه ام ، دو ترم توی اون استان درس خوندم و از ترم سوم به بعد پدرم اجازه نداد ادامه بدم و من رو به زور از خوابگاه آورد خونه و با کتک و تهدید خواست من رو به دانشگاه شهر خودمون بفرسته که من نرفتم . دلیلش هم اینه که من توی خونه امنیت جانی ندارم ، برادر بزرگترم از پارسال به من شوکر میزنه یا روی من اسلحه میکشه ( چون یه پسر اومده بود خواستگاری رسمی من و من دوسش داشتم ) ، علاوه بر اینها به من دست درازی میشه توی خونه . چندبار خواستم به پلیس اطلاع بدم ولی داداشم گفت اگه بگی خودم میکشمت ، مامانم گفت اگه بچه م رو لو بدی نفرینت میکنم ، حالا تصمیم گرفتم بدون اینکه از اونا شکایت کنم بی خبر برم خوابگاه دانشگاه بمونم ولی بابام میگه اگه بری میام تو دانشگاه با چاقو خلاصت میکنم یا با کتک برت میگردونم که دیگه روت نشه هیچ وقت پات رو توی دانشگاه بزاری .
به اورژانس اجتماعی هم زنگ زدم میگن بالای 18 سالته به ما مربوطی نیس ، من فرار کنم میتونن منو از راه قانون برگردونن؟ چون میگن اختیار دختر تا وقتی ازدواج نکرده دست باباشه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما به نحوی است که باید بررسی کامل و دقیق انجام شود و بعد از آن است که می‌توان نظر قطعی داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر فرار راه چاره نیست . شما می توانید علیه هر شخص که به شما آسیب زده شکایت کنید. تهدید، ضرب و جرح و ازار و اذیت جنسی جرم است . از چیزی نترسید . شما به سن قانونی رسیده اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با تفکر و احتیاط بیشتر عمل کنيد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به خوابگاه مراجعه کنید و در صورت مراجعه پدرتان و ایجاد درگیری با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس می توانید از پدرتان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت تهدید یا اذیت و آزار
حتما به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنین چیزی صحت ندارد ، شما در سن قانونی هستید و اجازه تان دست شخص خودتان است