مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید دختر 20 سالم
17 سالم بود که عقد کردم و 1 ماه بعد ازدواج متوجه شدم که شوهرم ریشه جنون داشته و مدام مشکل درست میکرد شکنجه های عجیب غریب آخرش بستری شد من دیگه زندگیو باهاش ادامه ندادم و 11 ماهه جداشدیم کارای حقوقی هم تقریبا تمام خانوادم از اول واسم تصمیم میگرفتن و دیگه نمیخام زیر باز تصمیماتشون برم همیشه محدود بودم از تحصیل تا دوستی حتی با اقوام و اصلا با خانوادم راحت نیستم شرایط سخته دردسر فامیل همش خونه ما حل میشه جو متشنج اصلا هم به نظرم احترام نمیزارن خواستگار داشتم با پدرم درمیون گذاشتم کلی اذیت کرد با اینکه کاملا قانونی اومده جلو و با تعصب بیجا میخان مخالفت کنن یا تهدید ناجور و من راضی نیستم و نمیخام این شرایطو از دست بدم میخاستم بدونم میتونم شکایت کنم و اینکه واسه ازدواج مجدد مهمه راضی باشن نه؟؟ به فرار نه خودکشی فکر میکنم فقط یه تلنگر بهشون بزنم بیدار بشن نمیتونن آیندمو تباه کنن و متقاعدشون کنم دوست ندارم با آبروشون بازی کنم اما اونا اصلا به فکرم نیستن
الان شکایت کنم یه خانم مطلقه که سنش قانونیه واز لحاظ روحی سالمه چه حقوقی داره؟؟
میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید و بعد پیگیری حقوقی انجام دهید