مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت رای غیابی

با سلام خدمت شما. من در پرونده استرداد لاشه چک رای به نفع ما صادر شد بعد از 44روز اجراییه ثپت کردم. بعد 12روز حکم اجراییه گرفتم. عرض به خدمتون شعبه میگه چون رای غیابی هست باید ضمانت بزارید تا حکم اجرا شود غیر اینصورت نمیشه اجرا کرد حکم. من هیچ کس ندارم ضامنم باشه. باید چکار کنم تا حکم اجرا بشه؟. لطفا راهنمایی کنید ایا راهی هست بدون ضامن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید حتما ضامن معرفی کرد قانون است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولا برای اجرای رای غیابی نیازمند ضامن هست می توانید از فیش حقوقی یک شخص استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با قاضی صحبت کنید تا نوع تضمین را تغيير دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، برای اجرای حکم غیابی ، باید ضامن معرفی نمایید یا وثیقه بگذارید