مشاوره حقوقی رایگان - کوچه عمومی

با سلام. ما در حدود سی سال پیش وبرای سهولت تردد در زمین شخصی خود کوچه ای به طول60متر احداث کردیم وبخشی از زمین این کوچه که ابتدای کوچه میباشد ومتصل به جاده ی اصلی است را خریداری کردیم وفقط خودمان در این سی سال از آن کوچه تردد داریم وکوچه بن بست میباشد .انشعاب آب وبرق ما از کوچه قبلی بوده و در سال 90 به دلیل اینکه از کوچه قبلی مسیر طولانی باید لوله کشی گاز صورت می‌گرفت اداره گاز لوله کشی رااز این کوچه که مصافت کمتری داشته انجام داده و علمک گاز را دم دروازه گذاشته وهمین مسئله باعث شد که در طرح هادی سال 94 کوچه را عمومی ثبت کنند وما از این موضوع بی اطلاع بودیم .حال در همسایگی ما شخصی دارای زمینی است که به جاده اصلی کوچه ندارد واز مسیر دیگری برای عبور و مروراستفاده می‌کرده اما برای سهولت رفت وآمدش مدعی شده که می‌تواند از کوچه ما استفاده کند.وازما شکایت کرده است به عنوان اینکه ما مانع تردد او شده ایم حال سوال من اینست که این مسئله جزو دعاوی حقوقی است یا کیفری؟واینکه ما می‌توانیم این کوچه را از حالت عمومی خارج کنیم؟واینکه به طور کلی در دادگاه حق با شاکی است یا ما که بدون اجازه مان کوچه شخصی‌مان را عمومی اعلام کردند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد