مشاوره حقوقی رایگان - پسرم فوت کرده ایا میتوانم قیم باشم

پسرم فوت کرده یک دختر7ساله داره و پیش مادرش زندگی میکنه با باباش.ایامن که وپدربزرگش هستم میتونم قیمی بگیرم.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت فوت پدر پدربزرگ پدر ولی قهری می شود و نیازی به قیم نیست و اگر نوه اموالی داشته باشد اداره آن با پدربزرگ است
توجه داشته باشید حضانت با مادر است و پدربزرگ نمی تواند حضانت را بگیرد مگر اینکه ثابت کند مادر صلاحیت ندارد که در این صورت می تواند دادخواست سلب حضانت بدهد.