مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس خودرو

سلام. من یه وانت خریدم و بردم کارشناسی گفت ماشین دور رنگ ولی مشکل دیگه نداره برگه کارشناسی هم بهم داد روز بعد ماشین و بردم تعویض پلاک تعویض پلاک نشد گفتن ماشین دو تیکس الان اتاق وانتم نیست بخوام بخرم عوض کنم و از دست کارشناس و نفر قبلیم شکایت کردم ولی مراحلش طول می‌کشه اگه اتاق نباشه بخرم باید چیکار کنم این ماشین درست شه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانی تامین دلیل نموده و معامله را فسخ نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این که چه نوع شکایتی کنیو مهم است شکایت کیفری نباید کنید چون جرم نیست صرفا حقوقی بنابر دلایلی میتوان خسارت گرفت ولی کار شما نیست چون در وادی مسئولیت مدنی است که در تخصص عده کمی از وکلاست