میتوانید برای زوجه دادخواست عدم تمکین و در مورد فرزندان تا هفت سالگی حضانت آنان با مادر است و بعد پدر
سوالی که فرمودید که سوال ساده نیست و نیازمند بررسی مدارک شماست چرا که کارهای زیادی شده است و صرف یک موضوع نیست باید اظهارات شما همراه با رویت اسناد و مدارک باشد تا به نتیجه رسید
با سلام در خصوص وسایل منزل درخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی شود و مشخص شود چه وسایلی با خودش برده است. برای الزام به تمکین زوجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید و اگر تمکین نکرد و حکم الزام به تمکین صادر شد نفقه تعلق نمی گیرد و از طرفی با اخذ حکم نشوز می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید. برای حضانت فرزندان تا هفت سالگی حضانت با مادر است و بعد از آن تا سن بلوغ با پدر است مگر اینکه دادگاه مصلحت فرزند را برخلاف این بداند. اگر حضانت با مادرشان است می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید. در خصوص مهریه نیز اگر شما اموالی نداشته باشید بعد از صدور حکم از دادگاه و ابلاغ اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی مهریه را پرداخت کنید در خصوص اقساط مهریه نیز در حال حاضر معمولاً سالی یک سکه تعیین می شود ممکن است مدت پرداخت اقساط بیشتر یا کمتر از یک سال نیز باشد. در خصوص طلاق اگر نفقه را تا زمان صدور حکم الزام به تمکین پرداخت کنید و سپس حکم الزام به تمکین بگیرید در این صورت تا زمانی که شما رضایت به طلاق ندهید زوجه نمی تواند طلاق بگیرد که در پایان رضایت به طلاق توافق خواهد داد. در اینگونه پرونده ها بهترین راه حل توافق است که یا توافق کنید جهت ادامه زندگی مشترک و با مراجعه به مشاور خانواده مشکل خود را حل کنید و اگر امکان ادامه زندگی وجود نداشت با توافق طلاق بگیرید.
می توانید دادخواست تمکین دهید
قابلیت بررسی دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.