مشاوره حقوقی رایگان - ارتفاع پنجره همسایه

در همسایگی ما ملک جنوبی در حال ساخت هست که طبقه دوم داره و نسبت به ساختمان ما حیاط خلوت 3 من فاصله گرفته و پنجره قرار داده از کف ساختمان یه پنجره 3در3 تکه حیاط بنده کامل در دید هست حالا اجازه همچین کاری دارد یاخیر

پاسخ ها :

اعتراض به ارتفاع پنجره همسایه دید داشتن همسایه به حیاط خانه پنجره رو به حیاط همسایه پنجره مشرف همسایه