مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام و عرض ادب و احترام
یک واحد از 14 واحد با پارکینگ بدون مزاحم پیش خرید قولنامه کردم سازنده تعداد واحدها رو به 15 واحد افزایش داد
سند هنوز به نام من زده نشد
هفته گذشته متوجه شدم که سند واحد من فاقد پارکینگ هستش که بعداز برسی از ثبت متوجه شدم سازنده با دریافت مبلغی در 8 ماه گذشته پارکینگ را از واحد من کسر و به واحد دیگری که فاقد پارکینگ بود اضافه شده
از شما بزرگواران تقاضای مشاوره داشتم که چه راهی برای رسیدن به حق قانونی ام که پارکینگ می‌باشد دارید

پاسخ ها :

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

در صورت صحت ادعای شما مبنی بر انتقال ملک شما بدیگری،تعقیب کیفری قابل انجام است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام به ایفای تعهد وی را از دادگاه بخواهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این گونه موارد بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود