مشاوره حقوقی رایگان - کمک در رابطه با فرزند نامشروع

سلام وقتتون بخیر
برادر من 23ساله و مجرد هستش چند وقتیه که اصلا حال روحی خوبی نداره و همش عصبیه من از روی پیام های موجود توی گوشیش متوجه شدم که حدود دوسال با یه خانم 40ساله مجرد تو رابطه بوده نمیدونم رابطه شون قانونی بوده یا نامشروع
فهمیدم که برادرم قصد جدایی از این خانم رو داشته که این خانم اومده ادعا کرده باردارم و بچه متعلق به تو هستش
برادرم گفته حق نداری بچه رو سقط کنی و باید به دنیا بیاریش
ظاهرا خانوم خواسته از ایران خارج شه اما به خاطر بارداری نشده و یه سری مدارک از برادرم به عنوان پدر بچه خواسته در نهایت نرفته و اومده ناگهانی اعلام کرده بچه رو سقط کرده
من اطلاع دقیقی ندارم که باز هم باهم تو رابطه بودن یا نه اما مجددا میگه بارداره و پنج ماهشه حتی جنسیت رو هم قطعی نگفته هیج مدرکی نشون نداده
فقط گفته که بچه پسره
از راه های مختلف و شماره تماس های متفاوت به برادرم پیغام میده که میخوام برگردم به رابطه با تو و همه جوره اقدام به از بین بردن آبروی برادرم کرده
اما برادرم صریحا تو پیاماش گفته بود که نمیخواد برگرده اما بچه رو میخواد
من چطور میتونم برادرمو کمک کنم ؟
چطور میتونیم این قضیه رو قانونی پیگیری کنیم ؟
چون من حس میکنم این خانوم قصد سواستفاده داره و اصلا از کجا معلوم بچه متعلق به برادرم باشه
لطفا در این باره کمک کنید تا گره این مشکل حل بشه .

پاسخ ها :

فرزند حاصل از رابطه نامشروع