مشاوره حقوقی رایگان - فوت سرباز به دلیل نامعلوم

با سلام سرباز وظیفه م.ف در شهرستان سنقر در رسته انتظامی مشغول به خدمت بوده که برای رانندگی در اطلاعات کرمانشاه انتقال پیدا میکند 24 بعد طی تماس خبر مرگ وی را به خانواده داده شد . و در حال حاضر هزاران نفر از بستگان علت مرگ او را ندانسته اند .حتی افرادی نظامی به خانواده او تاکید کرده اند که موضوع را پیگیری نکنند آیا حق خانواده او نیست بدانند که چه شده . ما چطور میتوانیم این مورد مشکوک را پیگیری کنیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قبل از تدفین اول نظریه پزشکی قانونی را بگیرید بعد به دادسرای نظام از پلیس و اطلاعات کرمانشاه شکایت کنید