مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

با سلام برادر من بخاطر اختلافاتی که داشته با همکارش زنگ میزنه بهش پشت گوشی باهم بحثشون میشه بهش فحش داده کلماتی که به کار برده (حرام زاده-ک*کش-بچه ک*نی) و تهدیدش کرده که اگه پیداش کنه بلا سرش میاره طرف مقابل با دو تا شاهد و ضبط صدا رفته شکایت کرده و محکوم شده پرونده به دادگاه ارجاع شده با این حساب مجازاتش چیه ایا احتمال زندان داره یا جریمه داره؟جریمه بشه حدودا چقدر براش جریمه میبرن یا حبس باشه چقدر؟اولین بارشه 22سالشه و سابقه کیفری هم نداشته.خواهشا راهنمایی کنید چی میشه تهش

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات به حبس و جزای نقدی محکوم خواهد شد پیشنهاد می شود جهت دفاع از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر به قذف محکوم شود شاق دارد . تهدید مجازات حبس دارد که بسته به نوع دفاع و سوابق وی احتمال تعلیق وجود دارد و جریمه نقدی بین 6 میلیون تا 24 میلیون تومان متغییر است . بهتر است رضایت شاکی را اخذ نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال چند بعد دارد و باید هر کدام تک تک بررسی جامع و دقیق صورت گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تشخیص میزان مجازات و جریمه نقدی بسته به نظر قاضی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت توهین و فحاشی باشه صرفا جزای نقدی تعیین می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای قذف مجازات 88 ضربه شلاق
برای تهدید به حبس که قابلیت تعلیق هم دارد
برای توهین به جزای نقدی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مجازات توهین ساده 6تا 24میلیون تومان است
اگر مشمول قذف نباشد