مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار شبانه

سلام خسته نباشید.ببخشید من 2سال شکایت کردم ویک بار حکم جلب گرفتم بخاطر اینکه فقط یک حکم جلب ساده بود نتونستم طرفمو بگیرم بعد مدت ها تونستم حکم جلب سیار شبانه روز مخفیگاه ورود ب منزل پناهگاه همرو بگیرم اما این طرفم اصلا خونه نمیره حتی خیابون ها هم نیست خیلی کم خیلی کم یهو دیده میشه اما چون با وسیلس غیب میشه شاید کلا 2 دیقه بتونم ببینمش وقت نیست ب مامور زنگ بزنم در کل هیچ راهی برای گرفتنش ندارم چون پیداش نیست الان 3 ساله مچ دستم 4تا انگشتم کار نمی کنه هیچ جاهم بهم کار نمیدن ازتون خواهش می کنم کمکم کنید این اقا زندگیمو خراب کرده کمکم کنید کامل لطف کنید توضیح بدین چیکار باید کنم من خودم اصلا نمی تونم بگیرمش شبو روز جلوی درشونم اصلا نیست 2 هفته ی بار می بینمش از سمت پدر ساپورت شده سرکارم نمیره. ترو خدا کمکم کنید

پاسخ ها :

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

شما درصورت اعطای وکالت به وکیلی که شرایط مزبور را عهده دار شود زودتر به نتیجه میرسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد و بعد به نظر جامع و دقیق رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می توانید در مزایده شرکت کنید و خودتان ملک را بردارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست مسدودی کد ملی ایشان و ممنوع الخدمات شدن را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ایشان را دیدید خود شما با ایشان درگیری ایجاد نمایید و به پلیس 110 تماس بگیرید تا هر دو نفرتان را به کلانتری ببرند و در
کلانتری اعلام کنید که قبلا حکم جلب ایشان صادر شده است و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چاره ای جز ورود های مکرر به منزل نیست