مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف خودرو

سلام من امشب یه خودرویی با راننده مست بهم زد تا پیاده شدم سوییچم و کشیدن بی اجازه و میخاستن گوشی و مدارک بگیرن من محترمانه صحبت کردم اومد گردنم و گرفت و چک زد و هل داد افتادم کف خیابون جلو کاپوت ساینا به یارو گفتم کمکم کن میخوان خودمو ماشینمو ببرن یارو پیاده شد گفت برای چی میزنیش مقصر تویی من پلاکش فیلم گرفتم و ماشینم مدل پایینه نشستم سوییچ خونه رو جاکردم فرار کردم رفتم کلانتری گفتم چاقو داشتن و مست بودن سه چهارنفرشون مامور مسئول گفت صورت جلسه کرد قبلشم صحنه تصادف به 110 زنگ زدم ..
به خاطر سویچم مجبور شدم کل قفلارو به کل عوض کنم خسارت سپر گلگلیر عقب درب شاگرد هم هست و توهین و فحاشی و کتک زدن ...
میخاستم بدونم شکایت کنم حکم توقیف ماشین و دادستان میده به کلانتری که توقیف بشه؟
بخدا مردم هزاران بار خداروشکر مملکت پلیس و قانون داره وگرنه خدانکنه توخیابون زن و بچه مردم و از بین میبرن .... دست پلیس درد نکنه بی بلا باشن و سلامت

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی با اعلام دلایل و مدارک و معرفی گواهان شکایت کنند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام شما شکواییه ای با همون عناوین اتهامی خصوصا ضرب و شتم مطرح کنید البته با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی بعداز 48 ساعت به دادسرای محل سکونت مراجعه داشته باشید و پیگیر پرونده بشید.اگر هم پیامک دستور دادستان رو دریافت کردید به کافی نت مراجعه و دستور و شکایت رو چاپ بگیرید و به همون کلانتری ارائه بفرمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله شکوائیه توهین ، تهدید ، ضرب و جرح و مزاحمت تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید با مدارک و مستندات شکایتی مبنی بر توهین تهدید و ضرب و جهل تنظیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و