مشاوره حقوقی رایگان - امضای قرارداد وکالت

سلام وقتتون بخیر وکلای عزیز
من برای کار پرونده ام با معرفی یکی از آشناها به یه دفتر وکالت رفتم چون آشنا معرفی کرده بود چشم بسته رفتم یه قرارداد گذاشت گفت امضا کن خواستم بخونم با شوخی گفت چیز خاصی ننوشتم قرارداده منم امضا کردم بعد یه هفته هی سوال میکردم میگفت مریضم جواب نمیداد شک کردم رفتم تو سایت اسمشو زدم دیدم وکیل نیست یه مشاوره حقوقی دارن فقط کدملیشم زدم تو استعلام وکیل زدم نوشت وکیلی بااین کد ملی یافت نشد بهش زنگ زدم گفتم تو وکیل نیستی کلی توهین کرد به من گوشیو قطع کرد من چطوری میتونم شکایت کنم میگه قرداد داریم من الباقی پولم ازت میگیرم هیچ کاری واسه من نکرده

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول مطمئن شوید از طریق کانون وکلا و مرکز وکلا استعلام کنید اگر وکیل نبود از طریف دادسرا شکایت‌جعل عنوان و اگر پولی گرفته شکایت کلاهبرداری کنید