مشاوره حقوقی رایگان - برگشت ودیعه منزل

با سلام واحترام بنده ازتاریخ اسفندماه 1400 منزلی اجاره کردم بصورت ودیعه کامل وحالا پس از 9 ماه که پکیچ هاروروشن کردیم وطن‌دوستی است که سردتر شده ازماه قبل ماهم درجه پکیج رازیادتر کردیم وبعدازنصف شب بودکه دچارمسمویت شدیم وخانم بنده که بعدازاینکه اورژانس اومد واورابه کلینیک بردیم دکترش گفت که ریه های شما شصت درصد درگیرشده ومن این مسئله را بامالک آپارتمان درمیان گذاشتم وایشان آمدوپس ازکنترل همه لوله های دودکش ازبیرون وداخل گفتند مسله حل شدولی الان پس از 37 روز ازاين موضوع هنوز مشکل برطرف نشده وضروری امتحان کردیم مشکل معلوم نشده چون دستگاه اکسیژن سنج راکه روشن می کنیم آلارم میده وامروز با آتش نشانی که هماهنگ کردیم که کارشناسی شدگفتندازنظرایمنی اینجا مورد تایید ما نمی باشدوخطرجانی داردچون دستگاههای ماهم منواکسیدکربن رانشان می دهد.وحالا ما بعداز37 روزدربدری به مالک گفتم پول رهن ماروبده تامپسون روتختی کنیم که ایشان گفتند من الان پول ندارم که بدهم چون مبلغ بالایی است 240 میلیون .خواهشمندم ازشما منوراهنمایی کنید آیا من برم ازاین آقا شکایت کنم سریع نتیجه دارد یانه زمان زیادی باید سپری شود وما بااین حال چکارکنیم هرشب خونه کسی هستیم واقعا دیگه رومون نمیشه استدعادارم راهنمایی کنید. متشکرم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تاییدیه اتش نشانی را بگیرید بعد به اطهارنامه بعد دادخواست