مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صافکار

با سلام
8 ماه پیش یه پراید از پشت با ماشین من برخورد کرد ........ ماشین رو برا تعمییر به صافکاری بردم و با قیمت 6 میلیون به توافق رسیدیم و یک هفته تا ده روز زمان . بعد از گذشت 8 ماه و پرداخت بیش از 15 میلیون رفتم بگیرم ماشینو که هم کلی از مشکلات درست نشده . هم میگه 10 میلیون دیگه بده ، نه فاکتور به من داده نه چیزی باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید