مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازنشستگی

باسلام من شال 1399درخواست بازنشستگی با سابقه 24سال که از این مدتذ2سالش بیمه بیکاری و2سال سربازی اداره کار با سختی کارم موافقت کرد ولی بیمه قبول نکرد تا العان سابقه بیمه من شده 25سال و8ماه شاطری از سال74تا العان در یک نانوایی بودم فقط4سال بین این مدت موزائیک سازی بودم و2سال هم بیمه بیکاری گرفتم فاصله بین بیمه من از سال74 فقط6ماه بوده‌ چرا منا دوسال میبرن ومیارن وترک کارما نمیزنن سن من 43ساله حتی برای 4سال موزائیک سازی دوباره درخواست سختی کاردانی وبعدازسه ماه تایید شد ولی هرچی میرم بیمه میگن فعلا باید کارکنی میگن 70درصد جوابی که اداره کار بابت تایید سختی کار میدن تامین اجتماعی رد میکنه آیا واقعا تامین اجتماعی میتونه کاری که اداره کار سختیشا تاییدکننده ردکنه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

25 سابقه داری که 8 سالش عیر سخت بوده و 17 سخت اگ واقعا 17 سال در شغل سخت کار کردید باید بازنشست شوید به رییس اداره تامین اجتماعی شکایت کن اگر نشد به دیوان عدالت ادرای شکایت کن اما باید مدرکی دال بر سخت بون شغل شاطری ارایه دهی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دیوان پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید