مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه تجدید نظر کیفری دیه برای بردن شهود

با سلام . دادگاه تجدید نظر برای پرونده کیفری دیه از من به عنوان شاکی پرونده خواسته شده بهمراه دو شاهد که در محل حادثه حضور داشتند در دادگاه تجدید نظر احراز کنم اما نتوانستم در تاریخ مقرر حضور داشته باشم . باتوجه به اینکه از قبل ادعای خود را ثابت کردم و مدارک و شاهد ارائه دادم. حال راه چیست؟ آیا میتوانم مجددا شاهدان را به دادگاه تجدید نظر ببرم؟

پاسخ ها :

عدم حضور در دادگاه تجدید نظر دیه شاهد