مشاوره حقوقی رایگان - آیا شرط برپایی دادگاه تجدیدنظر کیفری حضور هردوطرف دعوی هست؟؟

با عرض سلام و وقت بخیر
من شاکی پرونده کیفری هستم که دادگاه بدویش برگزار شده و متهم واخواهی هم داده و جلسه واخواهی هم برگزار شده و حالا من درخواست تجدیدنظر دادم
خواستم بپرسم اگه متهم در دادگاه تجدیدنظر حضور پیدا نکنه چی میشه؟؟؟
دادگاه تشکیل میشه و رای رو میده یا یه وقت دیگه تعیین میکنن؟؟؟
آخه در پرونده ما هرچی زمان بگذره بنفع متهم هست میترسم نیاد و بخواد وقت کشی بکنه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه تجدینظر درجرایمی که مجازاتش حبس است باید جلسه برگذارکند ودرسایرجرایم تکلیفی به برگذاری جلسه ندارد وبدون تشکیل جلسه رسیدگی میکند ولی درجرایمی هم که بایدجلسه برگذارکند همینکه احضاریه به متهم ابلاغ شده باشد برای تشکیل جلسه کفایت میکند و رسیدگی میکند

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

ممکن است دادگاه تجدید نظر بدون حضور طرفین رای را صادر کند.