مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین دو تکه

باسلام بنده آبان ماه سال99 یک پراید مدل 82 خریدم که اسفند همان سال برای شماره گذاری رفتم تعویض پلاک انجام شد الان بنده همان ماشین رو فروختم ولی این بار تعویض پلاک گفته ماشین دو تکه است و شماره اش نکرده الان تکلیف بنده چی هست اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام معامله قابل فسخ است

شما باید ابتدا اظهارنامه فسخ قرارداد برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا تمام معایب خودرو
توسط کارشناس رسمی مشخص گردد

و بعد دادخواست تنفیذ فسخ بیع خودرو مطرح نمایید

شما میتوانید قرارداد را فسخ نکنید و مطالبه خسارت ارش ناشی از عیب خودرو را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید یا خودرو را پس بگیرید و پول خریدار را به او عودت دهید یا اینکه به خریدار خسارت پرداخت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین حرفها را باید به کارشناس و مرکز تعویص پلاک بگید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تعویض پلاک نمی‌شود تا تعیین تکلیف شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله شما این ایراد را داشته باشد خریدار می تواند معامله را فسخ کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه با جلب نظر کارشناس ثابت شود عیب و نقص خودرو مربوط به قبل از خرید خودرو توسط شما باشد می توانید قرارداد تان را فسخ کنید‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق راهور پیگیری کنید تا مشکل برطرف شود