مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

سلام خانومی هستم 21ساله یک سال و نیم هس که همسرم منو بلاتکلیف گذاشته دوبارم درخواست تمکین داده به دلایلی درخواستشون رد شده من تا کی باید بلاتکلیف بمونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اظهارنامه ارسال نمایید

شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید
و میتوانید درخواست اجرای مهریه را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه تعیین تکلیف علیه ایشان تنظیم نمایید و برای طلاق اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما تمکین نمیکنید الان خواسته شماچیست?

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه خود را مطالبه کنید و از طرفی دادخواست تهیه منزل مستقل بدهید.
اگر نفقه شما را پرداخت نکرد یا منزل تهیه نکرد شما می توانید دادخواست طلاق بدهید .
از طرفی مهریه خود را نیز می توانید از طریق اجرای ثبت مطالبه کنید و اموال زوج را توقیف کنید و اگر اموالی جهت توقیف نداشت می توانید با اخذ گواهی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه مهریه بدهید .
در صورت مطالبه مهریه ممکن است زوج حاضر به توافق و طلاق شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید