مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده بدون گواهینامه

سلام من راکب موتور سوارم من با ماشین تصادف کردم کورکی کشیدن یا مقصرند 100 دو پا هم سر زانو ها ساییده شدن 2 هفته بیکار موندم موتورم کلا جلو خرد شدن رفتم سواری حل اختلاف ب من گفتن ب شما دیه تعلق نمی گیرند چون گواهینامه نداری موتور م بیمه ندارد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیم نداشته باشید و مقصر باشید دیه تعلق نمی گیرد
ولی اگر راننده مقصر باشد و شما مقصر نباشید می توانید دیه خود را دریافت کنید
به جهت اینکه گواهینامه ندارید صرفا جریمه می شوید.