مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نیروهای مسلح

با سلام. بنده 15 سال و 6 ماه سابقه بیمه نیروهای مسلح (ارتش) دارم و با بازخرید یا استعفای بنده موافقت نمیکنند. حال بازخرید یا استعفا یا اخراج بهتره؟ با شکایت در دیوان عدالت میتونم خودم رو بازخرید کنم؟ در چه صورت میتوانم به صورت خود پرداز بیمه ام رو ادامه بدم؟ تکلیف پاداش سنوات چی میشه؟ آیا وکیلی هست به صورت تخصصی روی این موضوع کار کرده باشه و وکالت بنده رو به عهده بگیره؟

پاسخ ها :

امکان بازخرید یا استعفا از نیروهای مسلح ادامه بیمه نیروهای مسلح بعد از استعفا ادامه بیمه نیروهای مسلح پس از بازخریدی بیمه نیروهای مسلح بیمه