مشاوره حقوقی رایگان - نفقه گذشته

سلام. من 7ساله عقدم والان برای نفقه و ضرب و شتم شکایت کردم و مقدار یک هزارم دیه کامل و نیم صدم دیه برام اومده
و نفقه ام 31ملیون شده و شوهرم اعتراض کرده. الان نفقه من بهم تعلق میگیرد ایا از 31تومن کمتر میکنن یا خیر؟
بنده تمکین میکردم و گفتم الان تا نفقه گذشته ام و نده نمیکنم و خانه و وسایل هم باید تهیه کند

پاسخ ها :

دریافت نفقه در دوران حق حبس دریافت نفقه گذشته نفقه حق حبس نفقه گذشته