مشاوره حقوقی رایگان - نفقه گذشته

سلام خسته نباشید آیا امکان دارد زوجه در زمان حق حبس هم مهریه بگیرد هم نفقه هم تقاضای طلاق کند؟ زوج به هیچ راهی حاضر به طلاق نیست حتی با بخشش مهریه

پاسخ ها :

پرسشگر :

ولی زوج به اجبار مهریه و نفقه به حساب دادگاه میریزد تا زوجه نتواند طلاق بگیرد

دریافت مهریه در دوران حق حبس دریافت نفقه در دوران حق حبس طلاق در دوران حق حبس نفقه گذشته نفقه طلاق از طرف زن حق حبس طلاق مهریه