مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به تبعیت از همسر

باسلام
بنده کارمند رسمی هستم که بعد از شش سال محل خدمت بنده رو به شهرستان دیگری انتقال دادند و خانمم کارمند پیمانی بیمارستان هست و دختر زیر پنج سال داریم و همچنین خانمم حامله هستن بخاطر تعهد 5 سال با انتقالی خانمم به شهرستان محل خدمت بنده مخالفت میکنن. آیا میتونیم با توجه به شرایطی که داریم از دیوان رأی انتقالی بگیریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید