مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و تمکین

بنده زوج هستم یک ساله زیر سقفیم. یک : همسر من دو ماهه منزل رو ول کرده و به خانه ی پدرش رفته . درخواست تمکین زدم ک دادگاه الزام ب تمکین صادر کرده . نوشته بیست روز می‌تونه تجدید نظر بزنه . که امروز بیستمین روز بوده ولی ابلاغیه ای نیومده . پس رای قطعی می‌باشد .الان چه کنم
دو : متاسفانه سه ماهه پیش از کیف همسرم یک گوشی پیدا کردم ک پیامک های زیادی دال بر رابطه ی وی با چند نفر بوده و اقرار ب زنا در ان گوشی موجود می‌باشد در زمان نامزدی . الان نمی‌خوام برگرده . ولی تمکین زدم الان اگه بخواد برگرده من چه کاری از دستم برمیاد . شکایت خلاف شرع بهتره یا دون زنا
با برادرش موضوع گوشی رو مطرح کردم ک توافق کنیم جدا شدیم ولی می‌ره ب همه میگه ک من تهدیدش کردم . و کاری نکرد .
همسرم بیمار روانی ی قرص کلونارپام و آلپرازولام میخوره عصبی ی چند بار من رو کتک زده . دوهزارتا قرص داشت دیدم .
. ی بار کاندوم رو سوراخ کرده ک از من بچه بگیره فهمیدم قرص اورژانسی دادم بهش همون شب خورد . میگه بچه شو من کشتم افسردگی داره قش می‌کنه سابقه خودکشی داره . کمک لازم دارم خیلی . الان مهریه هم میخواد

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت قطعیت تمکین تقاضای صدور گواهی قطعیت نمایید و در خصوص مدارک مبنی بر رابطه نامشروع ,شکایت رابطه نامشروع مادون زنا را مطرح نمایید البته هیچیک از موارد فوق مانع از مطالبه مهریه همسر شما نمیباشد