مشاوره حقوقی رایگان - خراشیدگی پرده بکارت

سلام ببخشید من 6ساله ک عقد هستم و 3روز بعد عقدم خیلی ناخواسته رابطه صورت گرفت و خیلی خیلی کم خون اومد اندازه ب نقطه ،بعد ب پزشک زنان مراجعه کردم گفتن ک خراشیدگی فقط صورت گرفته و هنوز پرده بکارت سالمه و الان بعد 6سال می‌خوام جدا بشم آیا این خراشیدگی حق حبس رو از من میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

حق حبس در صورت خراشیدگی پرده بکارت خراشیدگی پرده بکارت حق حبس پرده بکارت