مشاوره حقوقی رایگان - خراشیدگی پرده بکارت و امکان گرفتن عدم تمکین

سلام و خسته نباشید
برادر من دختری را عقد کرده و در مدت چند ماه عقد با همسرش رابطه از عقب داشته و رابطه ی ... حدود هفت سانت هم از جلو، خواستم بدونم با این توصیفات برادرم میتواند عدم تمکین بگیرد؟ یا اینکه در پزشکی قانونی برای دختر خراشیدگی پرده بکارت میزنند یا نه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی پزشک زنان دارد. عدم تمکین در مورد عدم حضور زوجه به خواست خودش و بدون دلیل منطقی در منزل مشترک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادر شما می تواند دادخواست الزام به تمکین بدهد و در صورتی که زوجه ادعای بکارت داشته و به حق حبس استناد کنه موضوع به پزشکی قانونی ارجاع می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین که رابطه داشته میتواند دادخواست تمکین بگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چیزی که میفرمایید باید توسط پزشکی قانونی اثبات شود یا ایشان باکره است یا خیر نباشد نصف مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد