مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت اموال شرکت حقوقی با مسئولیت محدود

با عرض سلام و درود ، یه سوالی داشتم؟ همه اعضای هیئت مدیره یک شرکت (با مسئولیت محدود) طی صورتجلسه ای کتبی فی مابین خود اقرار کرده اند که اموال شرکت متعلق به رئیس هیئت مدیره شرکت می باشد و در حدود 2 ماه بعد تاریخ همین صورتجلسه، مجدد همه اعضا شرکت در محضر دادگاه و قاضی حاضر شدن که در قرار نهایی دادگاه هم درج شده است، اقرار و تایید کرده اند که اموال خریداری شده توسط اعضای شرکت متعلق به شخص رئیس هیئت مدیره نیست و متعلق به شرکت می باشد، در نهایت مالکیت اموال با توجه به صورتجلسه اول برای شخص رئیس هیئت مدیره در نظر گرفته می شود یا با توجه به اقرار اعضا در دادگاه و قرار نهایی دادگاه در مالکیت و تعلق شرکت می باشد؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام اگر مطابق اساسنامه شرکت، هیئت مدیره اختیار انتقال اموال شرکت را داشته باشد و صورتجلسۀ تنظیمی نیز ناظر به همین موضوع باشد، صورتجلسه معتبر است؛ در غیر این صورت به صرف تنظیم یک صورتجلسه امکان انتقال اموال شرکت از سوی هیئت مدیره برخلاف اساسنامه شرکت وجود ندارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی لازم و دقیق صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که سوال شما ابعاد گسترده ای دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر به موجب حکم دادگاه اموال بنام شرکت تشخیص داده شده باشد یعنی دادگاه اقرارنامه را معتبر نداسته است و به آن وقعی ننهاده است ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که در در مجمع شرکت تصویب شده است ملاک قرار میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به صورتجلسه تنظیم شده توسط مجمع دارد